Liker od višnje INCANTO

Liker od višnje proizveden je maceracijom  pomno odabranih plodova višnje u godinu dana staroj rakiji od višnje. Zbirom aroma i okusa iz svježih plodova i rakije spojenih u jedinstvenu  cjelinu daju vrhunski liker vrlo intenzivnog okusa i mirisa koji podsjeća na netom ubrane plodove višnje. Najpoznatiji voćni liker pronaći će svoje mjesto kao samostalni užitak, ali i kao sastojak vrhunskih koktela. Poslužiti ledeno ohlađeno.

Pakiranja: 1.0 L

Alkohol: 15 % vol.

Liker od maline INCANTO

Liker od maline karakterizira izuzetno snažna aroma i miris svježe maline. Samo prvoklasni plodovi macerirani četiri mjeseca u vrhunskoj rakiji od maline čine ovaj liker zaista posebnim, ne samo zbog njegova okusa i mirisa, nego plijeni bojom i kristalnom čistoćom poput najsjajnijeg rubina. Konzumira se u posebnim prilikama, ali i u svakodnevnim trenucima uz vaše najmilije. Kao sastojak koktela, liker od maline daje posebnu notu koja će u vama probuditi posebni doživljaj. Poslužuje se ledeno ohlađeno.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol: 19% vol.

Liker od meda INCANTO

Liker od meda ili popularna medica je tradicionalno piće još od davnina. Proizveden je od četiri vrste najkvalitetnijeg meda brižljivo skupljanog na obroncima Parka prirode Papuk. U kombinaciji dominiraju cvjetni i bagremov med, a u manjim količinama radi što bolje arome nalaze se i med od kestena i lipe. Nakon tromjesečne maceracije u vrhunskom destilatu, medica je spremna za prave poklonike ovog božanskog pića.

Pakiranja: 1.0 L

Alkohol: 19 % vol.

Liker od jagode INCANTO

Kombinacijom više sorti jagoda prve klase, kao i specifičnim karakteristikama pojedinih sorti spojenih u jednu cjelinu čine ovaj liker fantastičnim odabirom za prave hedoniste. Nakon tromjesečne maceracije u vrhunskom destilatu, dobiva se voćni liker vrhunske kvalitete.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol 16 % vol.

Liker od kupine INCANTO

Liker od kupine proizvodi se od svježih plodova kupine, koji se nekoliko mjeseci maceriraju u godinu dana odležanoj rakiji od kupine. Rezultat svega je bogata paleta okusa, boje i mirisa karakterističnog za to željezom bogato voće. U njegovoj posebnoj aromi posebno uživaju pripadnice ljepšeg spola svih generacija. Poslužuje se samostalno kao aperitiv i digestiv, ali i kao sastojak maštovitih koktela. Servirati ledeno ohlađeno.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol: 16 % vol.

Liker od borovnice INCANTO

Liker od borovnice proizvodi se od najkvalitetnijih plodova šumske borovnice. Nakon višemjesečne maceracije u vrhunskom destilatu liker se odvaja i ostavlja na taloženju još nekoliko mjeseci. Nakon što je liker razvio sve svoje arome, odvaja se sa taloga i spreman je za konzumaciju.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol: 16 % vol.

Liker od šumskog voća INCANTO

Liker od šumskog voća nastao je miješanjem šest vrsta voća (višnja, kupina, malina, jagoda, borovnica, crni ribiz), te njihovom odležavanju u vrhunskom destilatu. Pomno odabranim omjerom voća dobivena je cijela paleta različitih okusa, kao i neodoljivi miris koji će oduševiti i najzahtjevnije potrošače.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol: 16 % vol.

Liker od crnog ribiza INCANTO

Liker od crnog ribiza karakterizira potpuno svježa i egzotična aroma, a proizveden je nakon višemjesečne maceracije svježih plodova u destilatu najviše kvalitete. Kao i u svim ostalim likerima, i u ovom likeru zadržana su sva prirodna svojstva i okusi, koja neodoljivo podsjećaju na netom ubrane plodove.

Pakiranja: 1.0L

Alkohol: 16 % vol.

Voćno vino od višnje

Voćno vino od višnje je rubincrvene boje te jakog intenziteta i živosti. Intenzivnost i trajnost mirisa vina dugo su postojani i kompleksni. Dubina i kakvoća mirisa iznimno je izražena te rotacijom vina u čaši miris višnje postaje još naglašeniji.

Kombinacija tanina, svježine i šećera izvrsno je izbalansirana i vrlo harmonična. Finih zaobljenih rubova čini delikatno i nježno vino visoke kakvoće. Okus je topao i mekan, a dugotrajan i baršunast osjećaj koji nam ostaje na nepcu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Poslužuje se ohlađeno pri temperaturi 15-16ºC.

Alkohol 15 % vol.

Voćno vino od kupine

Voćno vino od kupine plijeni svojom rubincrvenom bojom te purpurnim odsjajem. Guste suze koje sporo klize niz stjenku čaše kazuju nam snagu i potencijal ovoga vina. Aromatičnost i kompleksnost mirisa iznimno je izražena uz neprestano ponavljanje kombinacija voćnih i cvjetnih aroma.

Sklad svih sastojaka vina na nepcu ostavlja dojam savršene harmonije i finoće, a dugotrajan, te ujedno i baršunast, osjet na jeziku daje nam za pravo da ovom vinu pristupimo s posebnom pažnjom i u posebnim trenucima.

Poslužuje se ohlađeno pri temperaturi 15°C.

Alkohol 15 % vol.