Poštovani posjetitelji,

zahvaljujemo što ste odvojili nešto svoga vremena te posjetili našu web stranicu.
U sljedećih nekoliko rečenica nastojati ćemo vam ukratko objasniti našu viziju i filozofiju proizvodnje.

Tvrta FRUCTUS u stopostotnom je privatnom vlasništvu obitelji Kostelac, a nastala je isključivo iz ljubavi prema tom poslu, te nakon višegodišnjeg istraživanja i usavršavanja, koje i danas traje.

Sjedište tvrtke nalazi se u Orahovici, malenom gradiću u srcu Slavonije, smještenom u samom podnožju Parka prirode i Geoparka Papuk.

Netaknuta priroda, kao i izvrsno podneblje za uzgoj različitih sorti voća, samo su bila dodatna asocijacija kako svježe voće pretvoriti u kapljice vrhunskog užitka.

Voćna vina i likeri u svijetu, a tako i u Hrvatskoj postaju sve veći trend, a samim tim i njihova potrošnja značajno raste. Naša misija je biti drugačiji, na način da se istaknemo visokom kvalitetom i vrhunskim dizajnom proizvoda.

Vrlo važno za napomenuti je da su svi proizvodi potpuno prirodni, te da u proizvodnji ne koristimo nikakve umjetne boje, arome, sladila ili slične poboljšivače okusa.

Na putu do tog cilja postižemo značajne rezultate, a mnogobrojne nagrade i priznanja sa raznih domaćih i međunarodnih manifestacija samo su dokaz da smo na pravom putu.

Nadamo se ukoliko već niste, da ćete uskoro uživati u našim proizvodima.

INCANTO (lat. opčiniti, očarati) naziv je ekskluzivnog i luksuznog branda tvrtke FRUCTUS. Kao što i sam naziv branda INCANTO kaže, cilj je bio postići ne samo visoku kvalitetu proizvoda, nego i vizualno očarati vrhunskim dizajnerskim rješenjem.

Svi proizvodi branda INCANTO proizvode se od voća najviše klase i kvalitete i tek nakon pažljivog odabira i sortiranja, isključivo svježe voće ide u preradu.

Sami spoj visoke kvalitete proizvoda upakiran u vrhunski dizajniranu ambalažu, ove proizvode ne čini samo gastronomski zanimljive, nego i predstavljaju izvrstan poklon vama dragim osobama.

Za cjelokupan dizajn branda INCANTO zaslužna je svjetski priznata agencija za marketing Bruketa&Žinić, te su upravo za dizajn naših proizvoda nagrađivani na eminentnim svjetskim natjecanjima.

PENTAWARD LUXEPACK MONACO – kategorija luksuznih proizvoda – srebro EUROPEAN DESIGN AWARD ZURICH – kategorija alkoholnih pića – bronca NEWYORKFESTIVALS NEW YORK – kategorija alkoholnih pića – bronca

GAST SPLIT – dizajn cjelokupnog pakiranja (medijski žiri) – ŠAMPION FESTO OPATIJA – sredstva izravne komunikacije (ambalaža) – bronca GAST SPLIT – dizajn ambalaže alkoholnih pića – ŠAMPION