Voćno vino od višnje

Voćno vino od višnje je rubincrvene boje te jakog intenziteta i živosti. Intenzivnost i trajnost mirisa vina dugo su postojani i kompleksni. Dubina i kakvoća mirisa iznimno je izražena te rotacijom vina u čaši miris višnje postaje još naglašeniji.

Kombinacija tanina, svježine i šećera izvrsno je izbalansirana i vrlo harmonična. Finih zaobljenih rubova čini delikatno i nježno vino visoke kakvoće. Okus je topao i mekan, a dugotrajan i baršunast osjećaj koji nam ostaje na nepcu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Poslužuje se ohlađeno pri temperaturi 15-16ºC.

Alkohol 15 % vol.

Voćno vino od kupine

Voćno vino od kupine plijeni svojom rubincrvenom bojom te purpurnim odsjajem. Guste suze koje sporo klize niz stjenku čaše kazuju nam snagu i potencijal ovoga vina. Aromatičnost i kompleksnost mirisa iznimno je izražena uz neprestano ponavljanje kombinacija voćnih i cvjetnih aroma.

Sklad svih sastojaka vina na nepcu ostavlja dojam savršene harmonije i finoće, a dugotrajan, te ujedno i baršunast, osjet na jeziku daje nam za pravo da ovom vinu pristupimo s posebnom pažnjom i u posebnim trenucima.

Poslužuje se ohlađeno pri temperaturi 15°C.

Alkohol 15 % vol.

Voćno vino od jabuke

Voćno vino od jabuke karakterizira žutozelenkasta boja te nježni miris koji neodoljivo podsjeća na svježe ubrane plodove. Sami odnos ukupnog alkohola, kiselina i aroma daju mu iznimnu skladnost i eleganciju.

Brižljivim postupkom kontroliranja fermentacije zadržane su svojstvene arome tog voća, a prati ga izražena punoća okusa i mirisa.

Blage kiseline daju mu svježinu te će iznimna pitkost svakoga oduševiti. Namijenjeno je konzumiranju uz široki krug probranih jela.

Poslužuje se ohlađeno pri temperaturi od 10°C.

Alkohol 13 % vol.